Ons aanbod

Wij brengen onze gedachtegang over goed, lekker en vers voedsel over op andere. Dit doen we op twee verschillende manieren binnen Fresh Food Lovers. We bieden namelijk kookworkshops aan en we verkopen kant-en-klare maaltijden die je alleen nog maar eventjes hoeft op te warmen. Lees snel verder en vindt meer informatie over de workshops en de maaltijden die we verkopen.

Onze workshops

De workshops die wij aanbieden zijn heel divers, we hebben workshops welke gericht zijn op beginners. Hierin leggen we echt de focus op het bereiden van simpele voedzame maaltijden welke uitsluitend bestaan uit verse ingrediënten. Wanneer je al wat meer ervaring hebt, of na het volgen van de eerste workshop nog niet klaar bent hebben we een vervolgworkshop. In deze workshop gaan we wat technischer te werk en leer je onder andere soepen en sauzen maken. In de jaren dat we deze workshops gegeven hebben merkte we ook dat er steeds meer interesse kwam naar andere culturen, hierdoor hebben we ons aanbod aangepast op deze vraag. Sinds kort is het ook mogelijk om workshops te volgen gericht op diverse culturen, deze zijn enkel en alleen op aanvraag mogelijk omdat we ook tijdens deze workshops de juiste kwaliteit van verse ingrediënten willen beloven.

Onze maaltijden

Om onze workshops leuk en vernieuwend te houden maken we regelmatig proef gerechten welke we al dan wel of niet toevoegen aan de workshop. Nu is het alleen zo dat we in de begintijden van onze workshops merkte dat we niet zo goed waren in hoeveelheden inschatten. Hierdoor zijn we juist nog meer hoeveelheden gaan toevoegen zodat we de maaltijden met een doel konden gaan maken. Wanneer we tevreden zijn over een maaltijd voor de workshop voegen wij deze namelijk ook toe aan ons assortiment kant-en-klare maaltijden. Zo kan je ook thuis genieten van de lekkerste verse maaltijden. Doordat we veel experimenteren met onze producten wisselt ons aanbod per weekend. Neem contact met ons op voor het actuele aanbod